Kasteel de Haar genomineerd voor LEUKSTE uitje
Help ons mee! 

Super trots zijn wij! Kasteel de Haar is door ANWB Eropuit genomineerd voor het leukste uitje van de provincie Utrecht 2022.

De vakjury van de ANWB heeft gekozen; Kasteel de Haar is kanshebber in de eervolle prijs ‘Het leukste uitje van de provincie Utrecht 2022. De ANWB organiseert ieder jaar de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincies. De vakjury heeft hun oordeel gegeven en bepaald dat Kasteel de Haar bij de top 12 van de provincie Utrecht hoort.

Wij hebben jouw hulp nodig!
Stem op ons al leukste uitje van de provincie Utrecht. Alleen op die manier kunnen we nummer 1 Leukste Uitje worden.

De rangschikking van de uitjes vindt plaats op basis van een eindcijfer. Het eindcijfer is een combinatie van het aantal stemmen en waardering op een 5-tal criteria:

– Verhouding prijs/kwaliteit: eerlijke prijzen, waar voor je geld
– Sfeer: uitstraling en beleving, aankleding park, gezellige drukte
– Aanbod: hoeveelheid activiteiten, etc. Toegankelijkheid voor hele gezin, voldoende aanbod om je minimaal een dagdeel te vermaken
– Klantvriendelijkheid: vriendelijk en behulpzaam personeel, service, gemak van tickets reserveren/bestellen
– Faciliteiten: parkeermogelijkheden, bereikbaarheid (met OV), (gezond) aanbod in de horeca, toegankelijk voor mindervaliden, sanitaire voorzieningen (hygiëne)

Waar breng ik mijn stem uit?
Ben je enthousiast over het bezoek aan Kasteel de Haar en vind je dat wij het predicaat ‘Leukste Uitje van de provincie Utrecht’ verdienen? Stem dan op ons!