De LUMINEUZE NACHTEN van Kasteel de HAAR

16 december 2022 t/m 8 januari 2023

Tijdens de kerstvakantie is Kasteel de Haar omgetoverd tot een indrukwekkend decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering. Ontdek de geschiedenis van Kasteel de Haar via indrukwekkende videomapping op het kasteel, het Châtelet, de Kapel en de oude kasteelpoorten. De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar zijn een reeks van magische avondwandelingen voor jong en oud.

Hoog spektakelgehalte, met verwondering van begin tot einde
Elke avond wordt het kasteelpark een verlicht decor en ontdek je tijdens een anderhalf uur durende wandeling (2,5 km) alle verhalen van het kasteel. Meer informatie over dit unieke evenement is te vinden op delumineuzenachten.nl

LET OP: Wilt u uw auto parkeren tijdens de Lumineuze Nachten? Dan heeft u hier een apart parkeerticket voor nodig, deze zijn te verkrijgen op delumineuzenachten.nl. Reguliere parkeertickets van Kasteel de Haar zijn tijdens dit evenement niet geldig.