Beleef de magische kerst Kasteel de Haar

12 december 2022 t/m 8 januari 2023

It is beginning to look a lot like Christmas ♬

Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land staat komende decemberperiode weer helemaal in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst. Kasteel de Haar wordt tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol kerstkasteel. Meer dan honderden kerstballen en lichtjes toveren de vertrekken en slaapkamers om tot hét kerstkasteel van Nederland. Compleet met taarten, pasteien, thema kerstbomen, en kerstsokken aan sfeervol verlichte haarden. Als topstuk schittert er een 8 meter grote kerstboom in de Main Hall!

Niet alleen het kasteel is extra de moeite waard tijdens deze warm en gezellige dagen. Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling. Met een park van 55 hectare waarin zich onder andere; Engelse en Franse stijltuinen, een Hertenkamp, een doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes bevinden, wordt deze kerst op Kasteel de Haar onvergetelijk. Het Koetshuis en het Tuynhuis staan met winterse lekkernijen voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

Bezoekersinformatie
Van 12 december t/m 8 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

beleef meer