de septembertraditie herleeft

– uitverkocht –

29 en 30 september

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september herleeft een rijke traditie op Kasteel de Haar: de septemberdiners van baron en barones Van Zuylen van Nijevelt-de Rothschild. Uniek voor liefhebbers van haute cuisine, een imposante entourage en de adellijke grandeur van een eeuw geleden. Exclusief en in stijl dineren, omlijst met historisch en visueel entertainment.

SEPTEMBERTRADITIE

Rond 1900 komt op De Haar een traditie op gang die sindsdien bekend staat als ‘septembertraditie’. Jaarlijks nemen de baron en barones aan het einde van de zomer hun intrek in het kasteel en organiseren er grootse ontvangsten in de vorm van luisterrijke diners en mondaine feestavonden. Onder hun vele, vaak gefortuneerde, gasten bevinden zich leden van koninklijke families en Europese adel, bankiers, filmsterren en politici. De septembertraditie is een serieuze zaak. Het mag de gasten aan niets ontbreken.

SEPTEMBER 2023

Opnieuw, maar ditmaal op 29 en 30 september 2023, is de septembertraditie een serieuze zaak. In de geest hiervan lanceren we dit jaar de Soirées Septembre. De Belle Epoque herrijst en opnieuw mag het de gasten op Kasteel de Haar aan niets ontbreken. Het programma voor de soirées is met zorg samengesteld en belooft, naast een exclusief drie-gangendiner, een veelheid aan onvergetelijke sensaties en indrukken.

Lees alles over de septembertraditie in

De septemberblogs

Blogserie

Septembertraditie

Blogserie

Soirées Septembre

beleef meer

Leukste Uitje 2024

Vindt u het kasteel ook het Leukste Uitje van Nederland?