Speurtochten Septembertraditie
Kom speuren in het park en kasteel!

1 september t/m 30 september 2023

Naast allerlei belangrijke gasten, verbleven natuurlijk ook de kinderen, neefjes en nichtjes van de baron en barones op het kasteel! Zij gingen op strooptocht door het kasteel en pikten croissantjes, keken film in de balzaal en neef Edouard sloeg zelfs een keer op de gong in de Main Hall.! Alle gasten schrokken zich een hoedje!

Deze septembertraditie is er ook aan de jongste bezoekers gedacht; zowel in het park als in het kasteel kunnen kinderen aan de slag met een leuke speurtocht.

Klunzige Karel (speurtocht park)

Toen Klunzige Karel langs het Doolhof liep met een kar vol spullen, struikelde hij. Alle spullen, die bedoeld waren voor het dekken van de tafel, vlogen door de lucht en kwamen in het Doolhof terecht. Klunzige Karel heeft overal gezocht, maar alles is verdwenen! Kun jij Klunzige Karel helpen door alle tafelaankleding terug te vinden? Help hem om het diner te redden!

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar 

Te gast bij de baron en barones (speurtocht kasteel)

Kun jij je voorstellen dat jullie een huis zouden hebben waar jullie maar één maand per jaar zouden wonen? In dit kasteel was dat dus zo! De baron en barones, van wie het kasteel was, waren hier alleen in september. Ze nodigden dan allemaal belangrijke gasten uit voor logeerpartijtjes. Ben je benieuwd naar wat ze allemaal deden? Doe de speurtocht en ontdek in elke kamer bijzondere weetjes over de baron, barones en hun gasten!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, met wat hulp. Geschikt om zelfstandig te doen voor kinderen vanaf 8 jaar.

 —————————————

Bezoekersinformatie

Beide speurtochten zijn de hele maand september beschikbaar tijdens openingstijden. De speurtochten zijn gratis bij aankoop van een parkticket of een kasteelticket.

Lees alles over de septembertraditie in

De Septemberblogs

Blogserie

Septembertraditie

Blogserie

Soirées Septembre

Leukste Uitje 2024

Vindt u het kasteel ook het Leukste Uitje van Nederland?