DE LUMINEUZE NACHTEN 2023/2024

BOEK DE LAATSTE TICKETS

Deze winter wordt Kasteel de Haar opnieuw omgetoverd tot een indrukwekkend decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering.

In het weelderige kasteelpark staat Lindert klaar om jullie een gloednieuw verhaal te vertellen. Met zijn knoestige takken bladert hij door het eeuwenoude sprookjesboek uit de schatkamer van het kasteel. Zijn oog valt op een verhaal over verre reizen en mysterieuze souvenirs… De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar zijn een reeks van magische avondwandelingen voor jong en oud.

Hoog spektakelgehalte, met verwondering van begin tot einde
Elke avond wordt het kasteelpark een verlicht decor en ontdek je tijdens een +/- 60 minuten durende wandeling (2,5 km) alle verhalen van het kasteel. Meer informatie over dit unieke evenement is te vinden op delumineuzenachten.nl

LET OP: wilt u uw auto parkeren tijdens De Lumineuze Nachten? Dan heeft u hier een apart parkeerticket voor nodig, te verkrijgen op delumineuzenachten.nl. Reguliere parkeertickets van Kasteel de Haar zijn tijdens dit evenement niet geldig. 

beleef meer