Ontdek de verhalen van de Kapel

8 t/m 12 november
12:00 – 16:00 uur

Normaal zijn de deuren van de Kapel gesloten, maar van 8 tot en met 12 november staan ze wagenwijd open voor bezoekers. Bent u altijd al benieuwd geweest naar wat zich achter de gesloten deuren van de Kapel bevindt? Dan is dit uw kans!

Toen het kasteel nog een ruïne was, stond de Kapel in het midden van het dorp Haarzuilens. De Kapel was er zo slecht aan toe dat het werd gebruikt als varkensstal. Tijdens de herbouw van het kasteel werd ook de Kapel aangepakt. Het gebouw werd helemaal herbouwd en diende, net als het kasteel, als gedenkplek voor de voorouders van baron Etienne. Zo zijn er veel gedenktekens te vinden in de decoratie van de Kapel.

Sinds de herbouw wordt de Kapel gebruikt als laatste rustplaats van veel familieleden. Ook is er de mogelijkheid om het ja-woord te geven in de Kapel en dat gebeurt regelmatig!

 

Een bezoek aan de Kapel is mogelijk met een geldig parkticket. Wilt u alleen de Kapel bezoeken? Kies op de ticketpagina dan voor de optie ‘parkticket’. Wilt u ook het kasteel zien? Dan kunt u voor een ‘kasteelticket’ kiezen. Hier zit een parkbezoek al bij in.