Het kasteel is dagelijks open van 10:00 uur tot 17:00 uur
(de deuren van het kasteel sluiten om 16:30 uur)

Het park is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Bezoekersinformatie & openingstijden

Wat bezoekers zeggen

Kastelen in Europa, het zijn er veel. Duitsland steelt de show, maar ook in Nederland zijn er heel wat. Maar Kasteel de Haar staat wel heel hoog in de Nederlandse pikorde. Je waant je terug in de tijd als je het landgoed en de mooie tuin betreed. Het kasteel betovert je bij de eerste glimp tussen de bomen. Met zijn mooie aanblik spiegelend in de waterpartij tot de grote tuin rondom waar in de weide de damherten van dichtbij te zien zijn. Ook binnen het kasteel is alles indrukwekkend en authentiek. In elk vertrek staan medewerkers, die je graag alles vertellen over het kasteel. Kortom een Must See die de moeite meer dan waard is. Ben je uitgekeken, dan rij je daarna het nabijgelegen Utrecht in voor een terrasje of een stadswandeling.

Claudio

Wat een prachtig kasteel is dit.
Hier moet je geweest zijn. Enthousiaste medewerkers vertellen je van alles over hetgeen je ziet en wat je maar wilt horen. We hebben onze ogen uit gekeken. De tuin doen we een andere keer. Dat is ook een apart bezoek waard.

DB

Heel mooi kasteel, veel informatie van zowel gidsen die in bijna elke kamer staan, of kaarten die je kan lezen. Het kasteel is zo ongeveer precies zoals het 100 jaar geleden is ingericht en daardoor heel erg leuk om te bezoeken. Ook de kasteeltuinen zijn het bezoeken waard. Het was een zeer geslaagde dag!

Mirre