Beleef jouw magische kerst op De Haar!

7 december 2019 t/m 5 januari 2020

It’s almost the most wonderful time of the year!

Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land staat komende decemberperiode helemaal in het teken van kerst. Kasteel de Haar wordt tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol kerstkasteel. Vanaf 7 december zullen de paden richting het kasteel magisch verlicht worden, terwijl het kasteel gehuld wordt in sprookjesachtige kleuren. Het interieur krijgt ook een make-over en in verschillende zalen zullen prachtig gedecoreerde kerstbomen staan. Als topstuk schittert er een 8 meter grote kerstboom in de Main Hall!

Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling als afsluiting van het kasteelbezoek. Met een park van 55 hectare waarin zich onder andere; Engelse en Franse stijltuinen, een Hertenkamp, een doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes bevinden, wordt deze kerst op Kasteel de Haar onvergetelijk.

Bezoekersinformatie

Van 7 december t/m 5 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Beleef jouw magische kerst op De Haar en koop je tickets nu online!