Elfia 2022

23 & 24 april 2022

23 & 24 april 2022 is het grootste kasteel van Nederland, kasteel De Haar eindelijk weer het domein voor de magie van Elfia. Twee jaar heeft het geduurd. Maar nu gaat het toch echt weer gebeuren. Het koninkrijk Elfia, het grootste outdoor kostuum evenement van Europa zal zich eindelijk weer hier openbaren.

Ooit was het kasteel de locatie voor de mooiste bal masque’s van de baron en zijn familie. Nu zullen zilte zeemeerminnen, kapseizende kapers, morsige magiers, venijnige vampieren en jolige jonkvrouwen zich meester maken van het landgoed.

Elfia is een droomwereld waarin iedereen elkaar respecteert en zich thuis voelt. Elfia zal bestaan uit meer dan dertig verschillende locaties; oude bekende gebieden en volstrekt nieuwe territoria. Laat je verrassen en betoveren!

Let op: het kasteel is tijdens Elfia open voor bezoekers. Je betaalt dan de entreeprijs van Elfia + een speciaal tarief van € 10,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar voor een bezoek aan het kasteel. Tickets voor jouw bezoek aan het kasteel koop je tijdens Elfia, in de kasteelwinkel. Loop je liever wat rustiger rond in het park en/of het kasteel, dan adviseren wij je op een ander moment langs te komen. Kijk hier voor meer informatie over een kasteelbezoek.