Ontdek een sprookjesachtige park, kasteel en kapel tijdens een gekostumeerde wandeling

ELFIA | FAIRY NIGHTS

28 augustus 2021
Beperkte beschikbaarheid

Dwaal door het sprookjesachtige park, het kasteel en de kapel tijdens een bijzondere gekostumeerde avondwandeling. Tijdens de wandeling ontdekt u vreemde karakters en bijzondere verhalen. Trek uw kostuum maar vast aan en ga met ons mee terug naar het jaar 1891. Wees voorbereid op vreemde ontmoetingen en de onthulling van schokkende geheimen. Ontdek geheimen van een kasteelvrouwe die spoorloos verdween, kort nadat ze getrouwd was. Wees getuige van misschien wel de meest mysterieuze bruiloft ooit!

Romantische avondzon
De magische Fairy Night start om 17.00 uur. De tuinen blijven open tot 23.00 uur. Elke paar minuten laten we een aantal bezoekers toe, zodat de wandeling gespreid begint. Bent u eenmaal begonnen aan uw route, dan zijn er verschillende momenten waarop u pauze kunt nemen. Geniet onder het genot van een glas honingwijn langs de waterkant van de ondergaande zon. 

Tickets zijn nu beperkt beschikbaar!

Vanwege de coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Koop nu kaartjes en ervaar deze magische kostuumwandeling die u terugneemt naar het jaar 1891. Dit wordt een Fairy Night die u niet snel vergeet.