Exclusieve avondrondleidingen in Kasteel de Haar

Deze zomer krijgen bezoekers van Kasteel de Haar de unieke mogelijkheid om met een privé gids alle kamers, gangen en onontdekte plekken van Kasteel de Haar te bezoeken.  Een unieke kans om de vele verhalen die het kasteel rijk is te ontdekken of om je even onder te dompelen in een totaal andere wereld.

Deze zomer opent Kasteel de Haar haar deuren voor bijzondere avondrondleidingen. Zeer uniek en exclusief, want nog niet eerder kregen bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen op plekken waar normaal gesproken helemaal geen publiek mag komen. De privé gids beantwoordt prangende vragen en vertelt de leukste verhalen. Je waant je voor heel even in een totaal andere wereld. Een bijzondere tocht die de bezoeker langs imposante zalen, weelderige slaapkamers, historische personeelsvertrekken en oude torenkamers brengt.

Bezoekersinformatie
Het reserveren van een privé gids kan alleen op aanvraag door te mailen naar informatie@kasteeldehaar.nl. De rondleiding is alleen geschikt voor maximaal zes personen uit één huishouden. De prijs van deze exclusieve rondleiding bedraagt 99 euro per huishouden.

Tijden en Data
Een rondleiding start naar wens om 19:00, 19:15 of 19:30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.
Elke week in de zomervakantie op de volgende data:

– 23 juli (donderdag) – VOL
– 24 juli (vrijdag) – VOL
– 31 juli (vrijdag) –VOL
– 1 augustus (zaterdag) – VOL
– 6 augustus (donderdag) – VOL
– 7 augustus (vrijdag) – VOL
– 14 augustus (vrijdag) – VOL
– 15 augustus (zaterdag) – VOL
– 20 augustus (donderdag) – VOL
– 21 augustus (vrijdag) – VOL
– 28 donderdag (vrijdag) – VOL
– 29 augustus (zaterdag) – VOL