Een adembenemende kostuumreis

Fairy Nights

18 & 19 juni

Fairy Nights, Close Encounters of the Fairy and Ghostly Kind is een adembenemende en tegelijk rustgevende kostuumreis. Maar bereid je wel voor 3 schokkende ontdekkingen tijdens dit magische event

Kostuumwandeling

Traditiegetrouw vindt in april op Kasteel de Haar het grootschalige fantasy evenement Elfia plaats. Dit jaar introduceert Elfia een volledig nieuw, corona-proof, concept; Fairy Nights. Een kostuumwandeling door de tijd. Ontdek in de mysterieuze avondschemering en in het avondduister de mysteries van Kasteel de Haar. Aan het concept is dit jaar een grote groep acteurs toegevoegd die tot de verbeelding sprekende personages uit het verleden uitbeelden.

Online tickets

“Fairy Nights, Close Encounters” is een kostuum wandeling, een magical journey die zich afspeelt in 1891. Wees voorbereid op vreemde ontmoetingen en op de onthulling van 3 schokkende geheimen. Dit wordt een Fairy Night die je niet snel zal vergeten. Het avontuur en de oplossing van de magische geheimen eindigt met een spectaculaire seance show in de kapel. Tickets zijn voor deze eerste editie slechts €19,50 i.p.v. €25. Kijk voor meer informatie op Elfia Fairy Nights.