Help ons het gestolen recept terug te vinden!

Het gestolen recept

Binnenkort terug

Kasteel de haar doet oproep aan alle speurders en detectives

Kasteel de Haar heeft hulp nodig van alle speurders en detectives! De keukenhulp Jean-Luc is er, na een akkefietje met chef-kok Pierre Amory, vandoor gegaan. Hij heeft voor hij vertrok het geheime recept van de Chester Cake verstopt. Deze cake is heel bijzonder en werd al gegeten door baron Etienne van Zuylen van Nijevelt. Een echte familietraditie, dus. Het is echt verschrikkelijk als het recept verloren gaat. Daarom doet de barones bij deze een oproep aan alle kinderen om te helpen zoeken.

Vind het gestolen recept terug

Jean-Luc heeft gelukkig wel aanwijzingen achtergelaten, waardoor het gestolen recept teruggevonden kan worden. De barones is zelf heel slecht in het vinden van aanwijzingen en in het oplossen van raadsels. Daarom doet de barones een oproep aan kinderen met oog voor detail en een goede speurneus. Helpen jullie het geheime recept te vinden? Barones van Zuylen van Nijevelt van de Haar is jullie eeuwig dankbaar als het lukt! Wie weet ontvang je na afloop wel een beloning.

De kinderactiviteit ‘Het gestolen recept’ is binnenkort weer gratis verkrijgbaar tijdens een kasteelbezoek. Deze activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar.