Vind het gestolen recept in de herfstvakantie

Het gestolen recept

Vanaf 16 oktober t/m 31 oktober 2021
In de herfstvakantie

Kasteel de haar doet oproep aan alle speurders en detectives

Deze herfstvakantie heeft Kasteel de Haar hulp nodig van alle speurders en detectives! De keukenhulp Jean-Luc is er, na een akkefietje met de barones, vandoor gegaan. Hij heeft voor hij vertrok het geheime recept van de Chester Cake verstopt. Deze cake is heel bijzonder en werd al gegeten door baron Etienne van Zuylen van Nijevelt. Een echte familietraditie, dus. Het is echt verschrikkelijk als het recept verloren gaat. Daarom doet de barones bij deze een oproep aan alle kinderen om te helpen zoeken.

Vind deze herfstvakantie het gestolen recept terug

Jean-Luc heeft gelukkig wel aanwijzingen achtergelaten, waardoor het gestolen recept teruggevonden kan worden. De barones is zelf heel slecht in het vinden van aanwijzingen en in het oplossen van raadsels. Daarom doet de barones een oproep aan kinderen met oog voor detail en een goede speurneus. Helpen jullie deze herfstvakantie het geheime recept te vinden? Barones van Zuylen van Nijevelt van de Haar is jullie eeuwig dankbaar als het lukt!

De kinderactiviteit ‘Het gestolen recept’ is de hele herfstvakantie gratis verkrijgbaar tijdens een kasteelbezoek. De activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar.