Het Spook van De Haar

terug in de zomervakantie

Ontdek Kasteel de Haar tijdens deze spannende escape route

Het is waar! Ze bestaat: Het spookje van De Haar. Haar naam is Wonne en ze zoekt al een eeuwtje of vier naar haar vriendje Dirk. Het duurt zo lang! Ze is ongeduldig, wil actie zien.

Wonne woonde vroeger op Kasteel de Haar. Op het oude kasteel, uit de twaalfde eeuw, toen het nog geen ruïne was. Wonne is haar vriendje Dirk al heel lang kwijt. Hij is zoek! Er is niks aan om eenzaam spookje te zijn! Ze rammelt aan de muren, ze laat de grond trillen: Wonne wil een vriend! Of anders…laat ze het kasteel omvallen.
Help jij haar zoeken?

Wonne verbindt het oude met het nieuwe en zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs het gevoel krijgen onderdeel uit te maken van dit bijzondere kasteel. De speurtocht is een creatieve mix van feit en fictie, waarbij kinderen en ouders samen op zoek kunnen naar vriendschap voor een spookje. De toon is licht en de opdrachten zijn geschikt voor alle leeftijden: ze zijn nooit ‘goed’ of ‘fout’. De antwoorden worden zo mooi als de speurder ze maakt. Uitproberen? 

De kinderactiviteit ‘Het Spook van De Haar’ is in de zomervakantie gratis verkrijgbaar tijdens uw kasteelbezoek. Deze activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar.