Vier de Italiaanse zomer!

Italië Night

21 mei 2022

Kom jij ook echt Italiaans genieten?

Wanneer je binnenstapt op het stalplein bij Koetshuis de Haar krijg je direct het gevoel alsof je in Italië bent. Een fantastisch straatfeest waar je persoonlijk wordt ontvangen door Nonna, een gezellige dame op leeftijd die zich verantwoordelijk voelt voor haar straatje in Italië.

Bestel een bucket bier en neem plaats aan de lange tafels waaraan je heerlijk kunt borrelen. Op het plein speelt een fantastische live band die je voorziet van echte Italiaanse muziek.

Trek gekregen? Koop wat muntjes en neem eens een kijkje bij de diverse kraampjes waar je echte authentieke Italiaanse gerechtjes kunt halen. Kleine tip van de chef: probeer maar een beetje uit de buurt te blijven van Lorenzo, het ietwat gekke neefje van Nonna, die zijn kookkunsten wel heel erg serieus neemt.

Na een heerlijke avond vol gezelligheid en entertainment haal je nog even een heerlijke kop koffie (na een ontmoeting met Lorenzo wellicht een dubbele espresso) bij de espressobar. Tevreden en voldaan vertrek je rond 22.00 uur weer richting huis. ‘Oh what a night, the Italian night!’

Zien we je daar?

Italian Night – zaterdag 21 mei van 17.00 uur tot 22.00 uur

De kosten voor de Italian Night bedragen 15 euro, inclusief een welkomsdrankje.

Dompel je even onder in de Italiaanse sferen op een echt Italiaans pleintje, geniet van gezellige live muziek, italiaanse typetjes en authentieke gerechten met heerlijke Italiaanse wijnen.

The Italian night is een perfecte aanvulling op jouw dagje aan het Italië Evenement, maar is ook los te boeken. Boek jouw tickets en kies voor “extra producten” en dan voor “Italian night”.