BRUIDSREPORTAGE

Bruidsreportage

Alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 16:00 uur

Vanaf de trouwlocaties heb je een schitterend uitzicht op de omliggende tuinen en het romantische park, waar je de mooiste bruidsreportages maakt. Jullie kunnen op deze prachtige locaties een bruidsreportage maken. 

Vindt jullie huwelijksceremonie op een andere locatie dan Kasteel de Haar plaats, maar hebben jullie wel de voorkeur om in de prachtige en sprookjesachtige tuinen van Kasteel de Haar bruidsfoto’s te maken, dan kan dit alleen op basis van reservering. De kosten voor deze reservering zijn € 165,-.

Het maken van een bruidsreportage is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en dus helaas niet buiten deze tijdsblokken of in het weekend. Ook is het helaas niet mogelijk opnames te maken in het kasteel. Zonder reservering en het tonen van de bevestigingsbrief kunnen wij jullie helaas geen toegang tot het terrein geven. In het weekend is het niet mogelijk om een reportage in de tuinen van Kasteel de Haar te maken.

Reserveer hier een bruidsreportage

 

Raadpleeg onze huisregels en voorwaarden voor bruidsreportages.

Het maken van een drone-opname op het terrein is niet toegestaan in verband met de veiligheid van onze bezoekers en de instandhouding van het kasteel.