Kasteel de Haar presenteert: ‘Onder de pannen’

Een uniek avontuur langs weergangen, zolders, torens en wenteltrappen onder leiding van een privégids in de kerstvakantie. Inclusief augmented reality elementen voor de ultieme kasteelbeleving!

Deze kerstvakantie word je van 19 december t/m 3 januari* bij Kasteel de Haar in de watten gelegd tijdens de exclusieve rondleiding ‘Onder de pannen’. Sluip en kruip door het kasteel en ontdek wat er zich allemaal afspeelt en afspeelde in kamers en torens en op zolders en weergangen die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek.

Ontdekkingstocht met privégids

Nadat jullie op eigen gelegenheid het kasteel hebben bezocht, worden jullie hartelijk ontvangen door onze privégids die jullie meeneemt op een ontdekkingstocht langs verborgen plekken in het kasteel. Ontdek de weergangen van het kasteel waar het personeel vroeger ongezien langs kon sluipen, ronde wenteltrappen die naar verschillende torens leiden en voor het eerst opengestelde slaapkamers die alleen te bezichtigen zijn tijdens deze exclusieve rondleiding.

Tijdens de rondleiding van 60 minuten zorgen extra visuele dimensies voor een unieke ervaring. In verschillende ruimtes zien jullie op tablets scenes, die het verhaal van de gids nog levendiger maken. Het totale programma inclusief een kasteelbezoek duurt 120 minuten.

*M.u.v. 31 december en 1 januari.

Bezoekersinformatie
Het programma start vanaf 10:00 uur, waarbij de eerste rondleiding start om 11.00 uur en kan elk half uur geboekt worden. De laatste rondleiding start om 16 uur, waarbij het kasteelbezoek begint om 15.00 uur.

Voor de rondleiding is er een uur de tijd om het kasteel op eigen gelegenheid te bezoeken. De prijs van deze exclusieve rondleiding bedraagt €149,00 per huishouden. Hierbij maakt het niet uit of je met 2 personen komt of met 6 personen.
Een rondleiding bestaat uit maximaal 6 personen uit één huishouden. Voor groepsgrootte en samenstelling volgen wij de routekaart voor de museumsector. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

 

   • Kasteelbezoek en rondleiding duren 120 minuten in totaal.
   • De eerste mogelijkheid voor het kasteelbezoek en rondleiding start om 11 uur.
   • De laatste mogelijkheid voor een kasteelbezoek en rondleiding start om 15 uur.
   • Voor de start van de rondleiding is er een uur de tijd om het kasteel op eigen gelegenheid te ontdekken (let op, dit kan niet achteraf).
  • De prijs van deze exclusieve rondleiding met privégids (inclusief regulier kasteelbezoek) bedraagt €149,00 per huishouden (max. 6 personen).

Reserveer hier de rondleiding met jouw privegids voor €149,00 per huishouden

Vol is Vol!

3 + 4 =