Kasteelwinkel

Maak jouw dagje uit compleet met een bezoek aan onze kasteelwinkel! Hier vind je bijzondere producten voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen. De winkel vind je in het sfeervolle souterrain van het kasteel. Sluit het kasteelbezoek af door rond te neuzen tussen de souvenirs, hebbedingen, luxe artikelen en originele cadeaus!

Het aanbod van de winkel wordt meerdere keren per jaar aangepast. Voor elk seizoen zijn er unieke producten te verkrijgen. Voor een exclusief cadeau, het perfecte souvenir of een prachtig aandenken aan Kasteel de Haar ben je hier aan het juiste adres.

Exclusieve lijn

In de kasteelwinkel vind je verschillende producten van onze eigen exclusieve lijn, te herkennen aan de gouden sticker. Onder andere de honing is uniek, speciaal uit onze eigen tuin. De honing wordt verdeeld over speciale potjes met het Kasteel de Haar logo. Natuurlijk én lekker! Daarnaast zijn de speciaal voor Kasteel de Haar ontworpen zijden sjaaltjes een aanwinst. Het logo van het kasteel komt op creatieve wijze terug in het originele motief. De sjaaltjes zijn zacht, excentriek en stijlvol. Er zijn tal van andere unieke producten te vinden, zoals sleutelhangers, 3D-kaarten, mokken met design van het kasteel en veel meer. Alles om het bezoek aan Kasteel de Haar compleet te maken!

TIEN EEUWEN KASTEEL DE HAAR

In de kasteelwinkel is ook het boek ‘Wat een Weelde, tien eeuwen Kasteel de Haar’ te koop. Dit boek geeft een unieke kijk in de tien eeuwen Kasteel de Haar. Deze uitgave bevat ruim 660 pagina’s aan kasteelgeschiedenis, weegt een kleine 4 kilo, telt 20 hoofdstukken, bevat ruim 800 afbeeldingen en bevat bijdragen van 17 auteurs.

OPENINGSTIJDEN

De kasteelwinkel is geopend tijdens de openingstijden van het kasteel.

Bekijk onze openingstijden