Ontvangsten Kasteel de Haar

Een prachtige en unieke locatie voor uw diner, receptie of (zakelijke) bijeenkomst

Kasteel de Haar zorgt voor een unieke beleving. Zodra u bij de ingang de loopbrug over gaat, wordt u verrast door het schitterende landgoed waarop Kasteel de Haar gevestigd is. Een natuurrijke omgeving met een bijzondere flora en fauna met hierop het grootste kasteel van Nederland, dat gekenmerkt wordt door een gevoel van exclusiviteit en weelde. Een prachtige locatie voor uw diner, receptie of (zakelijke) bijeenkomst.

Kasteel de Haar ligt op bovendien op een steenworp afstand van Utrecht en is vanwege zijn centrale ligging in het groene hart goed bereikbaar.

Levensgenieters Baron Thierry, kleinzoon van Etienne en Hélène, en zijn vrouw Barones Gabriëlle brachten glamour en stijl naar Kasteel de Haar. Aansprekende namen zoals Brigitte Bardot, Sophia Loren, Roger Moore, Joan Collins, Coco Chanel, Maria Callas en Michael Caine werden gefêteerd op het kasteel. De baron en barones lieten hun gasten genieten van de prachtige omgeving, culinaire hoogstandjes en de luxe die het kasteel te bieden had.

Het kasteel

Via de bordestrap treden uw gasten de Main Hall van het kasteel binnen, waar de baron en barones al drie generaties lang hun gasten verwelkomen. De Main Hall biedt een schitterend decor en is de grootste ruimte in het kasteel. Hier kunt u bijvoorbeeld met 150 gasten genieten van een sitdown dinner, uiteraard behoort een walking dinner ook tot de mogelijkheden. Naast de Main Hall beschikt het kasteel over een Eetzaal, Balzaal en Ridderzaal, waar u ook uw gasten kunt fêteren.

Kasteel de Haar is overdag in gebruik als museum. Het kasteel is daarom alleen exclusief te huren in de avonduren (18:30 uur tot 23:00 uur). Het boeken van een bijeenkomst op het kasteel is inclusief locatiehuur en begeleidingsuren van onze gastvrije medewerkers en exclusief catering, meubilair, entertainment, decoratie en overige extra’s. Het kasteel kunt u exclusief huren voor een bedrag van € 8.950,00 per avond (excl. BTW).

De Kapel

Naast het kasteel is de sfeervolle Kapel gelegen. De ideale locatie voor een vergadering, seminar of presentatie. De Kapel biedt plaats aan 130 personen in theateropstelling. De Kapel is zowel overdag als in de avond te reserveren.

Het park en de tuinen

Het is mogelijk om, onder bepaalde voorwaarden, uw evenement in het park en de tuinen van het kasteel te organiseren. Zo kunnen er sfeervolle tenten geplaatst worden op de Picknickweide, waar u meer dan 150 gasten kunt verwelkomen. De huur van de Picknickweide bedraagt minimaal € 15.000,00 (excl. BTW, per dag).

Kasteelrondleiding

Een rondleiding door het sprookjesachtige kasteel mag voor uw gasten natuurlijk niet ontbreken. Indien gewenst kunnen wij uw gasten onder leiding van een gids meenemen door het kasteel.

Parkeren

Kasteel de Haar beschikt over een parkeerterrein met een capaciteit van 500 auto’s, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Meer informatie en reserveren

Onze medewerkers van de afdeling Locatieverhuur werken graag met u samen om een mooi programma samen te stellen. Voor meer informatie en een aanbod op maat kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Locatieverhuur via 030 677 85 29 of via events@kasteeldehaar.nl.