Scholen

Een bezoek aan Kasteel de Haar is het uitje voor de hele klas

Van over de hele wereld komen gasten voor de luxe diners, chique feestjes en deftige slaappartijtjes naar Kasteel de Haar. Tijdens de rondleiding maken de leerlingen op een leuke manier kennis met de geschiedenis en de bewoners van het kasteel. Waar sliepen de baron, de barones en hun gasten? En waar vonden alle feestjes plaats? En wat kregen al die beroemde gasten te eten wanneer zij in het kasteel verbleven?

U kunt met de klas een speciale schoolrondleiding volgen met een gids van Kasteel de Haar. Deze rondleiding is aangepast aan de leeftijd van de kinderen en duurt 60 minuten. Plan uw tour op alle ochtenden van de week om 9:30 of op een doordeweekse dag om15:30 (niet tijdens schoolvakanties regio midden).

prijzen scholen

Er geldt een vast tarief van € 249,- per klas met een maximaal aantal leerlingen van 35, boven de 25 kinderen wordt de klas in tweeën gesplitst. Per klas mogen er vier begeleiders gratis mee het kasteel in. Overige begeleiders mogen gratis in het park rondlopen. Per klas worden er vier parkeertickets gratis verstrekt. 

Cultuur & School Utrecht

Scholen in de stad Utrecht kunnen meedoen met het educatieve project Cultuur & School Utrecht. Tijdens een speciale rondleiding leren de kinderen hoe het is om te logeren op een echt kasteel. Hier komt namelijk een hele organisatie bij kijken! Hoe dek je nu netjes de tafel voor al die gasten? En hoe maak je een goede sier tijdens het grote gemaskerde bal? En wat neem je zelf eigenlijk mee als je uit logeren gaat? De barones nodigt alle kinderen van Utrechtse scholen uit om een kijkje te nemen in het grootste meest luxe kasteel van Nederland. Reserveren kan via Cultuur & School Utrecht

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met onze receptie via 030 677 85 15 (maandag tot en met vrijdag tussen 09 en 17 uur) of vul het contactformulier in.