Scholen

Een bezoek aan Kasteel de Haar is het leukste dagje uit voor de hele klas

Van over de hele wereld komen gasten voor de luxe diners, chique feestjes en deftige dutpartijtjes naar Kasteel de Haar. Tijdens de rondleiding maken de leerlingen op een leuke manier kennis met de geschiedenis en de bewoners van het kasteel. Waar sliepen de baron, de barones en hun gasten? En waar vonden alle feestjes plaats? En wat kregen al die beroemde gasten te eten wanneer zij in het kasteel verbleven?

Je kunt met de klas een speciale kinderrondleiding (aangepast aan de leeftijd van de kinderen) volgen op alle ochtenden van de week, waarbij de laatste rondleiding om 11.15 uur kan starten. Reserveringen dienen uiterlijk twee weken van te voren te worden gedaan. Let op: de minimale groepsgrootte bedraagt twintig personen.

Prijzen scholen

SCHOLEN TARIEF 2019
Volwassenen* € 9,00
Kind 4 - 12 jaar € 8,50
Kind < 4 jaar gratis
    Reserveer hier een schoolbezoek   *Per 4 leerlingen mag er 1 docent gratis mee   

Cultuur & School Utrecht

Scholen in de stad Utrecht kunnen meedoen met het educatieve project Cultuur & School Utrecht. Tijdens een speciale rondleiding leren de kinderen hoe het is om te logeren op een echt kasteel. Hier komt namelijk een hele organisatie bij kijken! Hoe dek je nu netjes de tafel voor al die gasten? En hoe maak je een goede sier tijdens het grote gemaskerde bal? En wat neem je zelf eigenlijk mee als je uit logeren gaat? De barones nodigt alle kinderen van Utrechtse scholen uit om een kijkje te nemen in het grootste meest luxe kasteel van Nederland. Reserveren kan via Cultuur & School Utrecht

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met onze receptie via T (030) 677 85 15 (maandag tot en met vrijdag tussen 09 en 17 uur) of vul het contactformulier in.