Scholen

Een bezoek aan Kasteel de Haar is het leukste dagje uit voor de hele klas

Van over de hele wereld komen gasten voor de luxe diners, chique feestjes en deftige dutpartijtjes naar Kasteel de Haar. Tijdens de rondleiding maken de leerlingen op een leuke manier kennis met de geschiedenis en de bewoners van het kasteel. Waar sliepen de baron, de barones en hun gasten? En waar vonden alle feestjes plaats? En wat kregen al die beroemde gasten te eten wanneer zij in het kasteel verbleven?

Je kunt met de klas een speciale kinderrondleiding (aangepast aan de leeftijd van de kinderen) volgen op alle ochtenden van de week, waarbij de laatste rondleiding om 11.15 uur kan starten. Reserveringen dienen uiterlijk twee weken van te voren te worden gedaan. Let op: de minimale groepsgrootte bedraagt twintig personen.

Prijzen scholen

SCHOLEN TARIEF
Volwassenen € 7,50
Kind 4 - 12 jaar € 6,50
Kind < 4 jaar gratis
Reserveer hier een schoolbezoek

Cultuur & School Utrecht

Scholen in de provincie Utrecht kunnen meedoen met het educatieve project Cultuur & School Utrecht. Tijdens een speciale rondleiding leren de kinderen hoe het is om te wonen op een echt kasteel. Hier komt namelijk een hele organisatie bij kijken! Maar wat moet je nu doen als de voorbereidingen van de barones niet helemaal vlekkeloos gaan? Hoe dek je nu netjes de tafel voor al die gasten? En hoe maak je goede sier tijdens het grote bal? Op Kasteel de Haar ligt er een brief van de barones klaar voor de kinderen van Cultuur en School Utrecht met de vraag om haar hierbij te helpen. Het educatief materiaal wordt verzorgd door Kasteel de Haar. Reserveren kan via Cultuur & School Utrecht

 

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met onze receptie via T (030) 677 85 15 (maandag tot en met vrijdag tussen 09 en 17 uur) of vul het contactformulier in.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons