Adres en route

Plan je route

Bezoekadres

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

Plan uw route in Google Maps.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal:
Neem de sprinter richting Den Haag Centraal naar station Vleuten.

Vanaf station Vleuten:
Neem Bus 127 richting Breukelen (halte Brink, Haarzuilens), vanaf daar is het 15 min lopen naar het kasteel
In het weekend rijdt ook speciaal Bus 111 richting Kasteel de Haar.

LET OP: vanwege personeelstekorten rijden er minder bussen vanaf station Vleuten. Wilt u zeker zijn dat uw bus rijdt, dan kunt het beste uw reis plannen via 9292ov.nl

Liever fietsen? Op station Vleuten huurt u gemakkelijk een OV-fiets voor een tochtje van 12 minuten naar het kasteel. Kijk bij Eigen vervoer voor meer informatie.

Plan uw reis via 9292.

 

eigen vervoer

Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op ons eigen parkeerterrein. De parkeerplaats bevindt zich recht tegenover de ingang.

Een parkeerkaartje is vooraf online te boeken, bij uw bezoek bij de kassa of gebruik bij het uitrijden uw pinpas aan de paal. Een parkeerkaart kost € 6,00. In de directe omgeving van het kasteel geldt een parkeerverbod waar door de politie streng op wordt toegezien.

Komt u op de fiets, dan kunt u parkeren in de gratis fietsenstalling tegenover de toegangspoort. Plan uw route hier. OV-fietsen zijn te huren op Station Vleuten, bekijk beschikbaarheid.

Tijdens evenementen volgt u de speciale routeborden naar Kasteel de Haar. Tijdens evenementen gelden andere parkeertarieven.

praktische informatie