speurplezier voor jong en oud(er)

Gratis verkrijgbaar aan de kassa tijdens een bezoek

Bij Kasteel de Haar heb je het idee dat je even echt helemaal weg bent. Zijn jullie van plan een bezoek te brengen aan Kasteel de Haar met de daarbij horende park en tuinen? Word een echte speurneus met onderstaande speurtochten. De hele maanden juni, juli en augustus gratis tijdens een kasteelbezoek!

Vergeet niet je toegangsticket te boeken voor een bezoek aan het Kasteel of een bezoek aan onze tuinen. Vanwege drukte werken we met een beperkt aantal mensen per tijdslot. Heb jij je kaartje online gekocht? Dan voorkom je dat je lang moet wachten op jouw beurt. Koop hier vast jouw online ticket.

Zoo-k het Dier van De Haar

Kinderen t/m 7 jaar

In en rond Kasteel de Haar zijn ontelbaar veel dieren te ontdekken. De baron en barones waren dól op dieren. Als je héél goed zoekt kun je veel echte en fantasiedieren ontdekken in het kasteel en in de prachtige tuinen. Vind jij ze allemaal? Aan de hand van een eigen opdrachtenboekje kom je al speurend van alles te weten over alle dieren in het kasteel en in de kasteeltuin. 

Kijktocht op bezoek bij de Baron

Kinderen vanaf 8 jaar

Ben jij een echte Kasteel de Haar kenner? Wil je alles te weten komen over het luxe leven dat de baron en barones van Kasteel de Haar leidde? Dan moet je echt op ontdekkingstocht met onze kijktocht. De laatste bewoners van Kasteel de Haar Thierry van Zuylen van Nijevelt van De Haar en barones Gabrielle van Zuylen laten je alle mooie ruimtes van het kasteel zien! Bereken onderweg hoe hoog de Main Hall eigenlijk is en ontdek de favoriete kleur van architect Pierre Cuypers. Voor echte speurders en kinderen met oog voor detail.

 

Parkspeurtocht

Alle leeftijden

In de tuinen van Kasteel de Haar kan je (samen met je mede-speurder) een spannende speurtocht volgen. Loop langs de mooiste plekjes en ontdek alle leuke weetjes over het kasteel, het park én over de dieren die hier wonen. Deze speurtocht is gratis in de ‘Kasteel de Haar app’ verkrijgbaar. Te downloaden via Google Play of in de App Store.