Speurtocht: ik ga op reis en neem mee..

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Ga op reis door Kasteel de Haar! Ontdek, aan de hand van een heus paspoort, in welke landen de baron en barones zijn geweest en wat zij daar allemaal hebben beleefd. Weet jij alle vragen goed te beantwoorden? Dan voltooi je de reis en ontvang je paspoort-stickers, waarmee je jouw paspoort compleet maakt. Vergeet je niet een selfie te maken voor de pasfoto?

De rijke baron en barones van Kasteel de Haar hadden twee kinderen, met wie zij veel reisden; naar verre oorden, maar ook naar aantrekkelijke steden in Europa. Waar ze ook naartoe gingen, op iedere reis waren ze voorzien van alle luxe en comfort die ze thuis ook kenden. Wil jij ook op reis, naar The Golden Age of Travel (1880-1930)? Dat kan bij Kasteel de Haar! Maak een reis om de wereld, vul je eigen paspoort in en ontdek wat voor reiziger je bent. Bezoek de kamers van het kasteel en maak de opdrachten. Verzamel de paspoort-stickers in je paspoort. Zo ontdek je de wereld. Zo ontdek je waar de familie Van Zuylen is geweest.

Bon voyage!

Ontdek meer over de tentoonstelling Bon Voyage! Groeten uit The Golden Age of Travel

Bezoekersinformatie

De kinderactiviteit ‘Bon Voyage! Ik ga op reis en neem mee…’ wordt dagelijks georganiseerd tussen 11.00 en 17.00 uur. De speurtochten zijn verkrijgbaar aan de kassa voor € 2,50 per stuk.*

*Exclusief kasteel- & parkbezoek