Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven.

Ben jij de student die graag bijdraagt aan de beleving van onze bezoekers, bijvoorbeeld doordat zij hun toegangskaarten kunnen scannen? 
Wil jij jouw bijdrage leveren aan de systemen van Kasteel de Haar?
Dat kan bij ons als:

 

Stagiair(e) Expert IT systems and devices

Moderne ICT-toepassingen op een historische locatie, dat is een uitdaging! Van online ticketsales, ticketautomaten, slagboomsystemen tot werkplekken, de ICT bij Kasteel de Haar is zeer divers. Lijkt jou het leuk om stage lopen bij het grootste kasteel van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

•  zorgen dat alle ICT-gerelateerde systemen werken, zoals software, hardware, online ticketing, slagboom, pasjessysteem;
•  oplossen van dagelijkse storingen;
•  ontwikkelingen volgen en (verbeter)voorstellen doen voor software, digitalisering etc.;
•  up-to-date houden van alle aansluitingen;
•  opstellen van handboeken en instructie(films).

Wij hebben ook een aantal leerzame projecten voor je in gedachten.

 

Wie ben jij?

Een enthousiaste student die zich graag in de breedte wilt ontwikkelen. Je bent nieuws- en leergierig en in staat om zelfstandig en pro-actief te werken.

Verder ben je:

•   klantvriendelijk en servicegericht;
•   een aanpakker met een hands-on mentaliteit;
•   communicatief vaardig;
•   in goede fysieke conditie, want je zal vaak het hele kasteel van onder tot boven door lopen.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige stageplaats van minimaal 24 uur per week in een klein, informeel team op een zeer bijzondere locatie, waar je veel kunt leren. Je ontvangt een stagevergoeding.

 

Spreekt deze stage jou aan?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en lijkt het je fantastisch om in zo’n prachtige werkomgeving stage te lopen? Dan komen wij graag in contact met je!

Aarzel niet en stuur een motivatiebrief met jouw CV en persoonlijk leerdoelen naar Ilse Pel (HR adviseur) hrm@kasteeldehaar.nl.