Magische kerst bij Kasteel de Haar

12 december t/m 7 januari

Beleef een magische kerst bij Kasteel de Haar

Kasteel de Haar staat komende decemberperiode in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst. Tijdens de donkere dagen is het kasteel omgetoverd tot een sfeervol kerstkasteel. Ontelbare kerstballen en fonkelende lichtjes toveren de vertrekken en slaapkamers om tot hét kerstkasteel van Nederland. Compleet met taartjes, pasteien, themabomen en kerstsokken aan sfeervol verlichte haarden. Als topstuk schittert er in de Main Hall een 8 meter hoge kerstboom! Bezoek het kasteel en laat u betoveren!

Winterse wandeling

Niet alleen het kasteel is de moeite waard tijdens deze gezellige dagen. Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling. De ruim 55 hectare met onder andere Engelse en Franse stijltuinen, een hertenkamp, doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes lenen zich perfect voor een frisse neus! Lees meer over de gratis wandelroutes

Opwarmen op het Stalplein

Kom na afloop lekker opwarmen met een kopje koffie, thee of warme chocomel met iets lekkers erbij of een heerlijke, smaakvolle lunch in onze horecagelegenheid aan het Stalplein. Lees meer over onze horeca

Bezoekersinformatie
Van 12 december t/m 7 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

beleef meer