Exclusieve avondopenstelling

18 december 2020 t/m 3 januari 2021

Vrijdag 18 december t/m woensdag 23 december is Kasteel de Haar exclusief in de avonduren te bezoeken. Volg de lichtjes in het park naar het sfeervol verlicht kasteel en ontdek hoe intiem een bezoek voelt wanneer de lichten gedimd zijn en de sfeervolle kerstlichtjes en kaarsen je tegemoet schitteren.

Kasteel de Haar is tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol en betoverend kerstkasteel. Beleef het echte kerstgevoel dankzij prachtig gedecoreerde kerstbomen, met guirlandes versierde balustrades, kaarsen en lichtjes die je tegemoet schitteren en sfeervolle kerststukken. Als topstuk staat er een 8 meter grote kerstboom in de Main Hall!

Bezoekersinformatie & openingstijden

De exclusieve avondopenstelling is te boeken van 18 december t/m 23 december. Het kasteel is open tot 21.00 uur (laatste inloop 20.00 uur). Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Let op: er is slechts een beperkte beschikbaarheid.
 Beleef jouw magische kerst op De Haar en koop je tickets nu online!

Psssst… een wel heel exclusieve ervaring in de kerstvakantie?

Kasteel de Haar presenteert: ‘Onder de pannen’.  Een uniek avontuur langs weergangen, zolders, torens en wenteltrappen onder leiding van een privégids in de kerstvakantie. Inclusief augmented reality elementen voor de ultieme kasteelbeleving! Kijk hier voor meer informatie.