Touroperators

Mogelijkheden en arrangementen voor touroperators

welkom bij Kasteel de Haar 

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen zijn er aangepaste regels en richtlijnen. Uiteraard geldt voor elk groepsbezoek de geldende maatregelen van het RIVM. Bekijk de regels en richtlijnen hier.

Groepsbezoek kasteel met korting
Voor 2021 is het mogelijk om een bundel tickets te kopen met korting. Deze tickets hoeven niet tegelijkertijd besteed te worden. De tickets zijn geldig van 4 januari 2021 tot en met 31 december 2021 (op doordeweekse dagen en niet tijdens evenementen, op feestdagen en in schoolvakanties regio midden). Voor de tickets geldt dat niet ingeleverde tickets geen recht op teruggave van geld geeft.

Koop 100 tickets en ontvang 15% korting (+ 2 gratis kasteeltickets, en 2 gratis parkeertickets)

Koop 250 tickets en ontvang 25% korting (+ 5 gratis kasteeltickets, en 5 gratis parkeertickets)

Koop 500 tickets en ontvang 50% korting (+ 10 gratis kasteeltickets, en 10 gratis parkeertickets)

Groepsbezoek park met korting

Koop 100 tickets en ontvang 15% korting (+ 2 gratis parktickets, en 2 gratis parkeertickets)

Koop 250 tickets en ontvang 25% korting (+ 5 gratis parktickets, en 5 gratis parkeertickets)

Koop 500 tickets en ontvang 50% korting (+ 10 gratis parktickets, en 10 gratis parkeertickets)

Het is alleen mogelijk om van een groepsbezoek met korting te profiteren tijdens de weekdagen. Tickets kunnen niet gebruikt worden voor weekenden en vakantiedagen.

Verkoop geschiedt alleen per factuur
Let op, per persoon moet er nog een geldig tijdslot worden gereserveerd. Dit kan uiterlijk 2 maanden van te voren. Als je één van bovenstaande bundels koopt, reserveren we langer dan 2 maanden van te voren een tijdslot voor je. Wil je voor meer mensen tegelijk een tijdslot reserveren (vanaf 10 personen)? Neem dan contact op met onze receptie op telefoonnummer 030 677 85 15 of via receptie@kasteeldehaar.nl

Groepsbezoek
Voor 2021 is er geen speciaal tarief voor groepen en touroperators (anders dan een bundel tickets tegelijkertijd te kopen).

Groepsbezoek met rondleiding per huishouden
Regelmatig zal Kasteel de Haar rondleidingen voor een huishouden verzorgen. Kijk voor het actuele aanbod op de site van kasteeldehaar.nl – agenda.

Lees voor een bezoek onze huisregels en extra maatregelen omtrent corona.

Heeft u aanvullende vragen?

Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met onze receptie via T (030) 677 85 15 (maandag tot en met vrijdag tussen 09 en 17 uur) of vul het contactformulier in.