Touroperators

Mogelijkheden en arrangementen voor touroperators

Een groepsbezoek is mogelijk op alle ochtenden van de week, waarbij de laatste rondleiding om 11.15 uur kan starten. U kunt er ook voor kiezen om een rondleiding in de middag te organiseren, dit kan op alle dagen vanaf 15.30 uur (laatste rondleiding mogelijk om 16.15 uur).

Ook is het mogelijk om uw rondleiding uit te breiden met diverse horeca arrangementen bij Koetshuis de Haar. Alle groepen vanaf 20 personen (inclusief begeleiding) zijn verplicht voorafgaand aan het museumbezoek een groepsboeking te maken.

Touroperators ontvangen euro 2 korting op de entreeprijs (reeds verrekend in onderstaande tarieven) bij het maken van een groepsboeking vanaf 20 personen. Op de dag van uw bezoek betaalt u contant of per pin aan de kassa in de kasteelwinkel op het Stalplein. Betaling per factuur is ook mogelijk. U betaalt altijd voor minimaal 20 personen, de museumkaart is pas vanaf de 21ste persoon geldig.

Let op: op zondag worden er geen groepsrondleidingen in de middag aangeboden.

Tickets voor begeleiders

Per groep van minimaal 20 personen wordt er 1x gratis toegang beschikbaar gesteld voor de groepsleider. Dit geldt alleen voor toeristische groepen.

Reserveren en annuleren

Reserveren kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan het bezoek. Een reservering is kosteloos te annuleren of te wijzigen tot 10 dagen voorafgaand aan het bezoek. Bij latere annuleringen of wijzigingen worden de volledige kosten in rekening gebracht. De reservering dient uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de rondleiding te worden voldaan aan de kassa.

Lees voor uw bezoek onze huisregels

Heeft u aanvullende vragen?

Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met onze receptie via T (030) 677 85 15 (maandag tot en met vrijdag tussen 09 en 17 uur) of vul het contactformulier in.