Rijtuigen van de Haar

AFGELAST – NIEUWE DATUM WORDT LATER BEKEND GEMAAKT

Ontdek de bijzondere en eeuwenoude rijtuigen van De Haar, tijdens dit eenmalige evenement. Tijdens “Rijtuigen van De Haar” zijn de Calèche, Grand Duc, Jachtbreak en Napoleon Phaeton aangespannen te zien, precies zoals dat gebeurde in de tijd dat Baron Etienne van Zuylen van Nijevelt en Hélène de Rothschild het kasteel bewoonden. Het echtpaar reed eigenhandig met vier of zelfs zes schimmels voor het rijtuig door het indrukwekkende park. Herbeleef de wereld van de flamboyante rich and famous van de 20ste eeuw. Om 11.00 uur spant het eerste rijtuig aan.

Naast de vier rijtuigen uit het eigen koetshuis, zijn rond het middaguur een tiental rijtuigen van de Private Driving Club, een gezelschap van rijtuigenliefhebbers, te bewonderen in het park.

Voor dit bijzondere en eenmalige evenement is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij en boek jouw tickets online. Je kan het Rijtuigen event bezoeken met een geldig Kasteelkaartje of een geldig parkkaartje. Vergeet ook niet om een tijdslot voor het kasteel te reserveren als je al in het bezit bent van een geldig kaartje.