Sprookjes van de haar: assepoester

kerstvakantie: van 25 dec t/m 5 jan

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show: voor de negende editie van ‘Sprookjes van De Haar’ wordt het wereldberoemde sprookje van ‘Assepoester’ bewerkt tot een avontuur voor de hele familie. Maak het mee in de kerstvakantie! Tickets zijn nu exclusief online verkrijgbaar!

Deze kerst logeren Assepoester en haar gemene stiefzussen een paar dagen op het grote Kasteel de Haar. Maar erg gezellig is het er niet, want Assepoester moet de hele dag poetsen, dweilen, koken en opruimen van haar stiefzussen. Ondertussen kijkt iedereen vol spanning uit naar het grote feest van de knappe prins. Want, wie houdt er nu niet van springen en dansen? Op de dag van het feest mag de arme Assepoester niet mee van haar gemene stiefzussen… Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.

Help, ontdek en speur mee

In het kasteel vind je raadsels en aanwijzingen waarmee jij een rol kunt spelen in dit mooie sprookjesavontuur. Help, ontdek, speur mee en breng het avontuur van Assepoester en haar prins tot een goed einde. Aansluitend geniet je tijdens een spetterende sprookjesshow in de eeuwenoude Kapel van hilarische scènes. Zing samen met bijzondere personages mee met bekende liedjes en sluit jouw sprookjesavontuur af met een feestelijke finale waarbij de voetjes van de vloer gaan.

Programma

Het programma vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie – óók op 1e en 2e kerstdag – van 25 december 2019 t/m 5 januari 2020 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Laat je helemaal betoveren door naar een van de Sprookjesavonden te komen. Een unieke kans om het prachtig verlichte De Haar en het park eens ’s avonds te bewonderen. Én om de avond extra magisch te maken, krijg je een betoverend cadeautje. De avondvoorstellingen vinden plaats op vrijdag 27 december, zaterdag 28 december en zondag 29 december (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Het programma ‘Sprookjes van De Haar’ is geschikt voor alle vrolijke speurneuzen en sprookjesfans vanaf 3 jaar. De totale duur van het programma (incl. kasteelbezoek, speurtocht en voorstelling) is circa 2 uur.

Let op: het is niet mogelijk om gekochte tickets te ruilen of te retourneren!

Prijzen programma, inclusief kasteel-en parkentree, speurtocht en voorstelling

 

Prijzen Dagtickets Avondtickets
Volwassene €18,50 €20,50
Kind 4/12 jaar €14,00 €16,00
Museumkaart Volwassene €1,50 €3,50
Museumkaart kind 4 – 12 jaar €3,00 €5,00
BankGiro Loterij VIP-Kaart €1,50 €3,50