Sprookjes van de Haar presenteert: Hans & Grietje

Op veler verzoek presenteert Kasteel de Haar van 25 december 2018 t/m 6 januari 2019 de achtste editie van ‘Sprookjes van De Haar’. Speciaal hiervoor wordt het eeuwenoude sprookje van ‘Hans & Grietje’ bewerkt tot een eigentijdse avonturenbelevenis voor de hele familie. In de Kerstvakantie kunnen bezoekers deelnemen aan een ‘knibbel, knabbel, knuisje, kasteel’ speurtocht, het snoephuisje in het bos bezoeken en genieten van een wervelende live show vol avontuur, humor en bekende meezingliedjes. Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor Eerste en Tweede Kerstdag!

Let op: De tijd die gekozen wordt in het online ticketprogramma is de tijd waarop u bij het kassagebouw verwacht wordt!

In de voetsporen van Hans & Grietje

Stap in de voetsporen van Hans & Grietje en volg hún pad door het bos en de verschillende zalen en kamers in het kasteel. De speurtocht wordt afgesloten met een spetterende sprookjesshow op een bijzondere locatie. Geniet van een verrassende aaneenschakeling van hilarische scènes die je tranen van het lachen bezorgen. Zing samen met bijzondere personages uit volle borst mee met bekende liedjes en sluit jouw sprookjesavontuur af met een feestelijke finale waarbij de voetjes van de vloer gaan.

OVER HANS & GRIETJE

Wie is er niet opgegroeid met het wereldberoemde sprookjesverhaal van de Gebr. Grimm over de twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos. Alles is van snoep, koek en lekkernij. Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Wat zij niet weten is dat de zo vriendelijk ogende oma in werkelijkheid een gemene vrouw is en hele andere plannen voor Hans en Grietje heeft. Dan begint het avontuur pas echt.

Voor ‘Sprookjes van De Haar’ wordt alles uit de ‘cast’ gehaald. Theatraal en vocaal vuurwerk, scherpe humor en spannende avonturen worden niet geschuwd door talloze professionele acteurs die hun sporen hebben verdiend in de wereld van live entertainment, musical en muziek.

PROGRAMMA

Het programma vindt dagelijks plaats in de Kerstvakantie van 25 december 2018 t/m 6 januari 2019 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Wil je nog meer betovering? Maak dan je sprookjesdroom compleet en kom naar een van de Sprookjesavonden in een sfeervol verlicht park en kasteel! De avondvoorstellingen vinden plaats op donderdag 27 december, vrijdag 28 december, zaterdag 29 december en zondag 30 december (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

PRIJZEN & ONLINE TICKETS

Het programma ‘Sprookjes van De Haar’ is geschikt voor speurneuzen en sprookjesfans van alle leeftijden. De totale duur van het programma (incl. kasteelbezoek, speurtocht, voorstelling) is ongeveer 2 uur. Let op: De tijd die gekozen wordt in het online ticketprogramma is de tijd waarop u bij het kassagebouw verwacht wordt!

Sprookjes

Volwassenen € 16,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar €12,50
Kinderen < 4 jaar Gratis
Museumkaart €3,00

Sprookjesavond

Volwassenen € 17,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar €15,00
Kinderen < 4 jaar Gratis
Museumkaart €5,00

De Haar is vanwege de vele trappen in het kasteel helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn