Kasteel de Haar

SINT OP DE HAAR

1 december 2019

Groot nieuws! Sinterklaas heeft gevraagd of hij dit jaar tijdens zijn verblijf in Nederland op Kasteel de Haar mag blijven logeren. Dat is een wens die wij natúúrlijk accorderen! Maar nu komt het beste: Sint gaat elke dag de deur uit, maar op 1 december blijft hij bij Kasteel de Haar, naar verluidt. De Pieten staan nu al te dansen en te springen, omdat zij niet kunnen wachten om met jou Sinterklaasliedjes te zingen.

SINT OP DE HAAR

1 december 2019

Groot nieuws!
Sinterklaas heeft gevraagd of hij dit jaar tijdens zijn verblijf in Nederland op Kasteel de Haar mag blijven logeren!

BELEEF JOUW MAGISCHE KERST OP DE HAAR!

7 december t/m 5 januari 2020

De paden richting Kasteel de Haar zullen magisch worden verlicht, terwijl het kasteel wordt gehuld in sprookjesachtige kleuren!

beleef jouw magische kerst op de haar

7 december 2019 t/m 5 januari 2020

Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land staat komende decemberperiode helemaal in het teken van kerst. Kasteel de Haar wordt tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol kerstkasteel. Vanaf 7 december zullen de paden richting het kasteel magisch verlicht worden, terwijl het kasteel gehuld wordt in sprookjesachtige kleuren. Het interieur krijgt ook een make-over en in verschillende zalen zullen prachtig gedecoreerde kerstbomen staan. Als topstuk schittert er een 8 meter grote kerstboom in de Main Hall!

SPROOKJES VAN DE HAAR

25 december t/m 5 januari 2020

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show: voor de negende editie van ‘Sprookjes van De Haar’ wordt het wereldberoemde sprookje van ‘Assepoester’ bewerkt tot een avontuur voor de hele familie. Maak het mee in de kerstvakantie! Tickets zijn nu exclusief online verkrijgbaar!

SPROOKJES
VAN DE HAAR

25 december t/m 5 januari 2020

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show. Het sprookje Assepoester wordt werkelijkheid op Kasteel de Haar!

Trouwen

Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan! Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd.

Trouwen

Als een echt sprookjesslot rijst Kasteel de Haar op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Jouw bruiloft in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland?

De kapel

De eeuwenoude, sfeervolle Kapel wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud.

Buitenhuwelijk

Hoe romantisch willen jullie het hebben? Trouwen in één van de mooiste kasteeltuinen van ons land!

Het kasteel

Binnen de kasteelmuren is het een exclusieve belevenis op zich om elkaar het jawoord te geven!

huur een unieke locatie

Kasteel de Haar zorgt voor een unieke beleving. Zodra u bij de ingang de loopbrug over gaat, wordt u verrast door het schitterende landgoed waarop Kasteel de Haar gevestigd is. Een natuurrijke omgeving met een bijzondere flora en fauna met hierop het grootste kasteel van Nederland, dat gekenmerkt wordt door een gevoel van exclusiviteit en weelde. Een prachtige locatie voor uw diner, receptie of bijeenkomst! Kasteel de Haar ligt op een steenworp afstand van Utrecht en is vanwege zijn centrale ligging in het groene hart goed bereikbaar..

KASTEEL- & PARKBEZOEK

Ontdek het grootste kasteel van Nederland!

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren.

KASTEEL- & PARKBEZOEK

Bij Kasteel de Haar is het mogelijk om zelf rond te lopen in het kasteel. In de verschillende ruimtes zullen zaalgidsen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Rondom het kasteel liggen het park en de tuinen. Het parkbos en de voormalige menagerie bieden een aantrekkelijke besloten wandeling. Daarnaast bieden ook het doolhof, het grote hertenkamp, de romantische overdekte brug en de picknickweide bij de vijver aantrekkelijke bestemmingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten bij Kasteel de Haar!